Kynnenleikkuuta ja karvojen siistimistä joka viikko ilman ajanvarausta!

  

keskiviikkona klo 11-18

ja 

torstaina klo 8-11

 

 

 

Kesällä kynsipäivät jatkuvat normaaliin tapaan!

 

 

 

Seuraa ilmoittelua mahdollisten äkillisten aikataulumuutosten varalta esim. sairastapauksissa.

Aikaa varaamatta koirien kynsienleikkuutta, tassukarvojen siistimistä, korvien nypintää, korvien puhdistusta, otsatukan ja kuonon siistimistä, helmakarvojen lyhennystä ym. nopeita toimenpiteitä. Teemme kerrallaan vähintään kaksi toimenpidettä (esim kynnet ja korvakarvat, kynnet ja tassukarvat), enemmänkin, jos jonossa ei ole muita.

 

Hinnat:

15 e ensimmäinen toimenpide
+ 8 e seuraavat toimenpiteet/kpl

Tervetuloa!

Trimmiaikojen saatavuus

(päivitetty 4.7.2024)

 

Varaathan trimmiajat ajoissa! Säännöllisesti käyviä suosittelemme varaamaan haluamansa trimmiajat jo reilusti etukäteen. Ilta- ja viikonloppuaikoja vähemmän saatavilla ja ne on usein jo pitkälle varattuja.

 

Trimpetin (Ronja ja Katri) puolella jono 1h tai pidempiin trimmausaikoihin on  2-3 kk, ellei vara-aikoja vapaudu ennen sitä. Lyhyempiä siistimisaikoja vielä heinäkuussa. Emme ota tällä hetkellä uusia nypittäviä trimmausasiakkaita.

 

Trimmauspalvelu Jerin Jennin jono on 2-3 viikkoa.  Jenni on ollut mukana meidän kynsipäivissämme jo muutaman vuoden ajan ja samalla trimmaillut osa-aikaisena. Hän on toiminut kokoaikaisena trimmaajana vuokrapöydällämme marraskuusta 2022 asti.  Ajanvaraukset suoraan hänelle numeroon 045 226 7848 tai nettiajanvarauksestamme kohdasta Trimmauspalvelu Jeri. Jenni tekee kaikenlaiset kotikoirat, nypittävistä toistaiseksi vain helpompiturkkisia (Esim. russelit ja mäyräkoirat. EI westiet, cairnit, käppänät, kettarit yms.).