Trimmausta vuodesta 2008.

 

Trimpet on hoitanut koirien turkkeja Lappeenrannassa jo yli 11 vuotta. Alussa pienessä työhuoneessa kodin yhteydessä ja vuodesta 2011 isommassa toimitilassa Kaukaalla. Vuonna 2011 mukaan tuli toinen työntekijä paikkaamaan trimmaajapulaa.

 

Toistaiseksi Trimpetin Katrin kalenteri täyttyy vakituisista kävijöistä,  eikä vapaita aikoja ole uusille kuin satunnaisesti. 1.9.2019 alkaen myös uudet asiakkaat ovat tervetulleita Ronjan palatessa töihin. Halutessasi voit varata jo nyt ajan syksyn trimmaukseen. 

Katri Irvankoski

Katri aloitti uransa koirien trimmaajana harjoittelemalla omilla ja naapurien parsonrussellinterriereillä. Vähitellen trimmausapua tarvitsivat tuttujen ja tutun tuttujen koirat, lähinnä nypittävät rodut. Taitojen karttuessa alkoi ajatus omasta trimmauspalveluja tarjoavasta yrityksestä muhia, joten syksyllä 2007 Katri kävi kokeilemassa trimmaajan työtä harjoittelijana Eläintarvike Norppiksessa Imatralla. Trimmaaja Tiina Hallsténin ohjauksessa sai paljon kokemusta ja uutta tietoa eri roduista. Keväällä 2008 yrittäjäkurssin jälkeen perustettiin Katri Irvankoski Tmi ja aputoiminimeksi tuli Trimpet. Katri on myös suorittanut Ylä-Savon ammattiopiston järjestämän koirien trimmauskurssin Iisalmessa syksyn 2008 ja kevään 2009 aikana. Kurssi oli ensimmäinen trimmauksen perustietoihin ja -taitoihin perehdyttävä kurssi Suomessa. Joidenkin rotujen trimmaukseen perehdyttiin perusteellisemmin rodun tuntevan ammattilaisen johdolla. Näitä rotuja olivat muun muassa villakoirat, spanielit, snautserit, bassetit ja mäyräkoirat. Lisäksi Katri on käynyt bichonien, westieiden sekä kääpiösnautsereiden trimmauskurssilla hakemassa oppia. Meriitteinä näyttelytrimmauksissa sert ja cacib jackrusselleille, parsonrusselleille, kettuterrierille ja cairnille rop, ryp-2 ja Helsinki winner 2018.

Ronja Ahola

Ronja Ahola tuli harjoittelijaksi Trimpetiin helmikuussa 2011. Harjoittelu vaihtui työsopimukseen elokuussa 2011. Päivittäinen työskentely trimmauksien parissa on koulinut hänestä lyhyessä ajassa taitavan trimmaajan. Ronja on käynyt myös westientrimmauskurssin. Ronja on toistaiseksi hoitovapaalla ja palaa töihin syyskuussa 2019.

Trimmauspalvelu Jeri

Meillä vuoden harjoittelussa ollut ja trimmaajaksi keväällä 2018 valmistunut Jenni Rimpineva on nyt Katrin kanssa keskiviikon kynnenleikkuupäivissä ja trimmaa tiistaisin Trimpetissä. Jenni tekee töitä omalla toiminimellä.

Ajanvaraukset suoraan hänelle:

Trimmauspalvelu Jeri

Puhelin 045 226 7848

sähköposti: jenni.rimpineva @ gmail.com (ota välit pois)

Trimmauspalvelu Jerin löydät myös Facebookista