Koirien trimmausta jo vuodesta 2008

 

Trimpet on hoitanut koirien turkkeja Lappeenrannassa jo 16 vuotta. Aluksi Katri työskenteli pienessä työhuoneessa kodin yhteydessä. Vuonna 2011 toiminta siirtyi Kaukaalle toimitiloihin. Silloin myös mukaan tuli Ronja paikkaamaan seudun trimmaajapulaa. Nyt Trimpet toimii Standertskjöldinkatu 1:ssä kerrostalon kivijalassa. Tammikuusta 2019 asti on tiloissamme toiminut Trimmauspalvelu Jeri eli Jenni Rimpineva. Jenni suoritti meillä vuoden harjoittelun ja trimmauksen ammattitutkinnon.

Katri Irvankoski

 

Katri (yrittäjä) aloitti uransa koirien trimmaajana harjoittelemalla omilla ja naapurien parsonrussellinterriereillä. Vähitellen trimmausapua tarvitsivat tuttujen ja tutun tuttujen koirat, lähinnä nypittävät rodut. Taitojen karttuessa alkoi ajatus omasta trimmauspalveluja tarjoavasta yrityksestä muhia, joten syksyllä 2007 Katri kävi kokeilemassa trimmaajan työtä harjoittelijana Eläintarvike Norppiksessa Imatralla. Trimmaaja Tiina Hallsténin ohjauksessa sai paljon kokemusta ja uutta tietoa eri roduista.

 

Keväällä 2008 yrittäjäkurssin jälkeen perustettiin Katri Irvankoski Tmi ja aputoiminimeksi tuli Trimpet. Katri on myös suorittanut Ylä-Savon ammattiopiston järjestämän koirien trimmauskurssin Iisalmessa syksyn 2008 ja kevään 2009 aikana. Kurssi oli ensimmäinen trimmauksen perustietoihin ja -taitoihin perehdyttävä kurssi Suomessa. Joidenkin rotujen trimmaukseen perehdyttiin perusteellisemmin rodun tuntevan ammattilaisen johdolla. Näitä rotuja olivat muun muassa villakoirat, spanielit, snautserit, bassetit ja mäyräkoirat. Lisäksi Katri on käynyt bichonien, westieiden sekä kääpiösnautsereiden trimmauskurssilla hakemassa oppia.

 

Meriitteinä näyttelytrimmauksissa sert ja cacib jackrusselleille, parsonrusselleille, kettuterrierille sekä cairnille rop, ryp-2, Helsinki winner 2018 ja Pohjoismaiden voittaja 2022.

Ronja Rötkö

 

Ronja Rötkö tuli harjoittelijaksi Trimpetiin helmikuussa 2011. Harjoittelu vaihtui työsopimukseen elokuussa 2011. Päivittäinen työskentely trimmauksien parissa on koulinut hänestä lyhyessä ajassa taitavan ja asiakkaiden keskuudessa pidetyn trimmaajan. Ronja on käynyt hakemassa lisäoppia westien, villakoiran ja snautserin trimmaukseen kursseilla.

Trimmauspalvelu Jeri

 

Meillä vuoden harjoittelussa ollut ja trimmaajaksi keväällä 2018 valmistunut Jenni Rimpineva on mukana Katrin ja Ronjan kanssa keskiviikon kynnenleikkuupäivissä. Jenni aloitti kokopäiväisenä trimmaajana 21.11.2022 alkaen meidän tiloissa. Hän tekee töitä omalla toiminimellä.

 

Ajanvaraukset suoraan hänelle tai nettiajanvarauksestamme  valitsemalla toimipiste “Trimmauspalvelu Jeri”.

 

Trimmauspalvelu Jeri

Puhelin 045 226 7848

sähköposti: trimmauspalvelujeri @ gmail.com (ota välit pois)

Trimmauspalvelu Jerin löydät myös Facebookista