Sivut päivitetty 24.4.2019

 

Ajankohtaista

Trimpetin Katrilla on kalenteri täynnä ja vain satunnaisesti pystyn antamaan aikoja uusille trimmausasiakkaille vanhojen siirtyessä vihreämmille niityille. Voimme ottaa uusia trimmausasiakkaita 1.9.2019 alkaen Ronjan palatessa töihin. Sitä ennen trimmausta vailla olevia pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä Trimmauspalvelu Jeriin. Alla yhteystiedot:

 

Meillä vuoden harjoittelussa ollut ja trimmaajaksi keväällä 2018 valmistunut Jenni Rimpineva on nyt Katrin kanssa keskiviikon kynnenleikkuupäivissä ja trimmaa tiistaisin. Jenni tekee töitä omalla toiminimellä. Ajanvaraukset suoraan hänelle:

 

Trimmauspalvelu Jeri

Puhelin 045 226 7848 

sähköposti: jenni.rimpineva @ gmail.com (ota välit pois)

Trimmaaja Jeri Facebookissa

 


 

 Kynnenleikkuupäivä 2019

Keskiviikkoisin klo 12-18 

 Huom! Vappuviikolla kynnenleikkuupäivä poikkeuksellisesti TIISTAINA 30.4. 

Joka viikko ilman ajanvarausta alehintaan. 

 -kynnet 13 € (norm. 18 €)

 -kynnet ja tassukarvat 18 € (norm. 23 €)

 

   

Trimpetissä teitä palvelee trimmaaja Katri Irvankoski

Katri aloitti uransa koirien trimmaajana harjoittelemalla omilla ja naapurien parsonrussellinterriereillä. Vähitellen trimmausapua tarvitsivat tuttujen ja tutun tuttujen koirat, lähinnä nypittävät rodut. Taitojen karttuessa alkoi ajatus omasta trimmauspalveluja tarjoavasta yrityksestä muhia, joten syksyllä 2007 Katri kävi kokeilemassa trimmaajan työtä harjoittelijana Eläintarvike Norppiksessa Imatralla. Trimmaaja Tiina Hallsténin ohjauksessa sai paljon kokemusta ja uutta tietoa eri roduista. Keväällä 2008 yrittäjäkurssin jälkeen perustettiin Katri Irvankoski Tmi ja aputoiminimeksi tuli Trimpet.

Katri on myös suorittanut Ylä-Savon ammattiopiston järjestämän koirien trimmauskurssin Iisalmessa syksyn 2008 ja kevään 2009 aikana. Kurssi oli ensimmäinen trimmauksen perustietoihin ja -taitoihin perehdyttävä kurssi Suomessa. Joidenkin rotujen trimmaukseen perehdyttiin perusteellisemmin rodun tuntevan ammattilaisen johdolla. Näitä rotuja olivat muun muassa villakoirat, spanielit, snautserit, bassetit ja mäyräkoirat. Lisäksi Katri on käynyt bichonien, westieiden sekä kääpiösnautsereiden trimmauskurssilla hakemassa oppia.

Meriitteinä näyttelytrimmauksissa sert ja cacib jackrusselleille, parsonrusselleille, kettuterrierille ja cairnille rop, ryp-2 ja Helsinki winner 2018. 

 

Ronja Ahola tuli harjoittelijaksi Trimpetiin helmikuussa 2011. Harjoittelu vaihtui työsopimukseen elokuussa 2011. Päivittäinen työskentely trimmauksien parissa on koulinut hänestä lyhyessä ajassa taitavan trimmaajan. Ronja on käynyt myös westientrimmauskurssin. Ronja on toistaiseksi hoitovapaalla ja palaa töihin syyskuussa 2019.