Sivut päivitetty 12.12.2018

 

Ajankohtaista

Ilouutisia! 

Meillä vuoden harjoittelussa ollut ja trimmaajaksi keväällä valmistunut Jenni Rimpineva palaa töihin osa-aikaisesti 15.1.2019 alkaen. Jenni tulee Katri avuksi keskiviikon kynnenleikkuupäiviin ja trimmaa tiistaisin.

Jenni ottaa jo nyt varauksia vastaan 15.1.2019 alkaviin trimmauksiin. Jenni tekee töitä omalla toiminimellä. 

 

Puhelin 045 226 7848 /Jenni Rimpineva

sähköposti: jenni.rimpineva @ gmail.com (ota välit pois)

Trimmaaja Jenni Facessa

 


 

Kynnenleikkuupäivät 2018 joka viikko kahtena päivänä ilman ajanvarausta:

tiistaisin klo 9-14

keskiviikkoisin 13-18.

Tervetuloa!

 


 

Trimpet ei ota tällä hetkellä uusia trimmausasiakkaita.  

Trimmiaikaa vailla olevia ystävällisesti muistuttaisin, että Trimpet ei pysty ottamaan uusia trimmausasiakkaita tällä hetkellä. Ensi vuoden alusta vapautuu muutama trimmauspaikka Trimpetiin Jennin tullessa avuksi kynsipäivään.

Jenni sen sijaan ottaa jo nyt varauksia vastaan 15.1.2019 alkaviin trimmauksiin. Yhteystiedot yllä.

 

   

Trimpetissä teitä palvelee trimmaaja Katri Irvankoski

Katri aloitti uransa koirien trimmaajana harjoittelemalla omilla ja naapurien parsonrussellinterriereillä. Vähitellen trimmausapua tarvitsivat tuttujen ja tutun tuttujen koirat, lähinnä nypittävät rodut. Taitojen karttuessa alkoi ajatus omasta trimmauspalveluja tarjoavasta yrityksestä muhia, joten syksyllä 2007 Katri kävi kokeilemassa trimmaajan työtä harjoittelijana Eläintarvike Norppiksessa Imatralla. Trimmaaja Tiina Hallsténin ohjauksessa sai paljon kokemusta ja uutta tietoa eri roduista. Keväällä 2008 yrittäjäkurssin jälkeen perustettiin Katri Irvankoski Tmi ja aputoiminimeksi tuli Trimpet.

Katri on myös suorittanut Ylä-Savon ammattiopiston järjestämän koirien trimmauskurssin Iisalmessa syksyn 2008 ja kevään 2009 aikana. Kurssi oli ensimmäinen trimmauksen perustietoihin ja -taitoihin perehdyttävä kurssi Suomessa. Joidenkin rotujen trimmaukseen perehdyttiin perusteellisemmin rodun tuntevan ammattilaisen johdolla. Näitä rotuja olivat muun muassa villakoirat, spanielit, snautserit, bassetit ja mäyräkoirat. Lisäksi Katri on käynyt bichonien, westieiden sekä kääpiösnautsereiden trimmauskurssilla hakemassa oppia.

Meriitteinä näyttelytrimmauksissa SA, sert tai cacib jackrusselleille, parsonrusselleille, kettuterrierille ja cairnille rop ja ryp-2. 

Katri ei ota tällä hetkellä uusia trimmausasiakkaita!

 

Ronja Ahola tuli harjoittelijaksi Trimpetiin helmikuussa 2011. Harjoittelu vaihtui työsopimukseen elokuussa 2011. Päivittäinen työskentely trimmauksien parissa on koulinut hänestä lyhyessä ajassa taitavan trimmaajan. Ronja on käynyt myös westientrimmauskurssin. Ronja on toistaiseksi hoitovapaalla arviolta syksyyn 2019 asti.