Sivut päivitetty 15.10.2018

 

Ajankohtaista

Ilouutisia! 

Meillä vuoden harjoittelussa ollut ja trimmaajaksi keväällä valmistunut Jenni Rimpineva palaa töihin osa-aikaisesti 15.1.2019 alkaen. Jenni tulee Katri avuksi keskiviikon kynnenleikkuupäiviin ja trimmaa tiistaisin. Jennin facesivuilta voi kysellä lisätietoja. Ajanvarausnumero Jennille avautuu myöhemmin tänä vuonna.

 


 

Kynnenleikkuupäivät joka viikko kahtena päivänä ilman ajanvarausta:

tiistaisin klo 9-14

keskiviikkoisin 13-18.

Tervetuloa!

 


 

Trimpet ei ota tällä hetkellä uusia trimmausasiakkaita.  

Trimmiaikaa vailla olevia ystävällisesti muistuttaisin taas, että emme pysty ottamaan uusia trimmausasiakkaita vanhojen vakituisten täyttäessä kalenterin ympäri vuoden. Heillekin on vasta 3 kk päähän vapaita aikoja. Trimpetissä on tällä hetkellä vain yksi trimmaaja (Katri) Ronjan ollessa hoitovapaalla. Harjoittelijoita ei tällä hetkellä ole.

Trimmausta tarvitsevia suosittelemme ottamaan yhteyttä Sari Liukkosen

Trimmauspalvelu Carlosiin Imatralla p. 044 242 8940

   

Trimpet-pannat ja -tossut

Katrin valmistamia koirien pantoja on myynnissä myymälässämme. Pantoja löytyy kokojen 27-51cm väliltä ja koot menevät 3 cm:n välein. Mallina löytyy tavallista ja puolikuristavaa. Pannat ovat leveitä ja pehmustettuja, joten ne ovat miellyttävän tuntuisia koiralle. Pannoista löytyy runsaasti eri kuoseja. 

 

 

Trimpetin tossut ovat fleecekangasta ja niissä on ohut kumintapainen liukuestepohja. Tossuissa on joustava tarrakiinnitys ja tossuja löytyy 7 eri kokoa. Tossut on tarkoitettu talven lumikeleille tai sisätossuiksi. Tällä hetkellä tehdään tilausten mukaan.