Sivut päivitetty 9.3.2019

 

Ajankohtaista

Meillä vuoden harjoittelussa ollut ja trimmaajaksi keväällä 2018 valmistunut Jenni Rimpineva on nyt Katrin kanssa keskiviikon kynnenleikkuupäivissä ja trimmaa tiistaisin. Jenni tekee töitä omalla toiminimellä. Ajanvaraukset suoraan hänelle:

 

Trimmauspalvelu Jeri

Puhelin 045 226 7848 

sähköposti: jenni.rimpineva @ gmail.com (ota välit pois)

Trimmaaja Jeri Facebookissa

 


 

 Kynnenleikkuupäivä 2019

Keskiviikkoisin klo 12-18 

Joka viikko ilman ajanvarausta alehintaan. 

 -kynnet 13 € (norm. 18 €)

 -kynnet ja tassukarvat 18 € (norm. 23 €)

 

   

Trimmaus

Trimmaamme kaiken rotuiset kotikoirat. Näyttelytrimmauksia vain parsoneille, russeleille ja cairneille. Toistaiseksi Trimpetin Katrilla ei ole vapaita aikoja uusille asiakkaille. Trimmausta vailla olevia pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä Trimmauspalvelu Jeriin. Alla yhteystiedot. 


 

Meillä vuoden harjoittelussa ollut ja trimmaajaksi keväällä 2018 valmistunut Jenni Rimpineva on nyt Katrin kanssa keskiviikon kynnenleikkuupäivissä ja trimmaa tiistaisin Trimpetissä. Jenni tekee töitä omalla toiminimellä. Ajanvaraukset suoraan hänelle:

Trimmauspalvelu Jeri 

Puhelin 045 226 7848  

sähköposti: jenni.rimpineva @ gmail.com (ota välit pois)

Trimmauspalvelu Jeri Facebookissa

  


 

Esteen sattuessa peruutathan trimmausajan puhelimitse mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Jos et tavoita soittamalla, jätä tekstiviesti, jotta ehdimme saada tilalle uuden asiakkaan. Tämän jälkeen peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitamme puolet trimmin hinnasta, kuitenkin aina vähintään 30 €.